Discover new brands for the little ones

Shop nu

Blogs

2 januari 2018

Happy 2018

Jullie, lieve lezers, wens ik een heerlijk nieuwjaar toe. Gezond en wel en met een dikke bak aan liefde en gezelligheid en liefst zoveel mogelijk puike momenten en tranen van het lachen, cheers!

In 2017 is Kolibrie kids geboren, leuk genoeg om even bij stil gestaan te hebben toen we de bubbles lieten knallen met oud en nieuw. In 2018 gaan we uitbreiden met nieuwe merken als Hugo loves Tiki en Tocoto Vintage in het voorjaar, dat betekent een vrolijke zomer in prachtige kleuren die jullie kindjes de show laten stelen.

We hebben de eerste VIP-sale achter de rug en het was een succes. Er waren gasten, er waren kekke outfitjes, er waren happen en er was alcohol, klinkt goed en dat was het ook ;-). Als jullie het gemist hebben, we gaan dit in het vervolg voor elke sale doen dus volgende keer ben je er gewoon gezellig bij.

Succes met het volhouden van al jullie goede voornemens, hopelijk komen jullie wensen voor het nieuwe jaar uit en worden jullie dromen vervuld. En dan nu, op naar de sale om 2018 feestelijk te beginnen.

 

Geen items! start shopping